Holistisk Hälsa

Obs! Jag väntar mitt andra barn under sommaren 2024, den innebär att jag från och med juni går ner lite i arbetstid och framförallt tar en kort paus från fysiska behandlingar så som massage av människa, häst och hund. Webshopen hålls öppen, jag fortsätter med analyser, distansbehandlingar och rådgivning i mån av tid och ork under juni. Jag är ledig under juli-augusti och startar sedan upp lite smått från september igen. Det är ok att höra av sig för rådgivning och ev. analys/distansbehandling under mina lediga veckor, men jag kan inte utlova snabb hjälp. Böcker och distanskurser kommer skickas 2-3 dagar i veckan under juli-augusti.


Jag friskvårdsbehandlar människor, hästar och hundar (Oberon frekvensterapi utförs även för katt + andra sällskaps- och boskapsdjur) ur en holistisk synvinkel, och jag använder mig av flera olika metoder för bästa möjliga resultat. Mina behandlingar anpassas helt efter individens behov. Jag eftersträvar balans, bra matvanor, bra näringsintag och ett bra mående såväl psykiskt som fysiskt - jag jobbar med helheten och ser detaljerna! 

Jag använder mig av aromaterapi, lymfmassage, lätt massage, stretching, akupressur, bodywork, bindvävsmassage, healing, magnetterapi och red light terapi. Samt Oberon bioresonans och Spooky frekvensterapi! Jag har även kunskap om örtterapi och kosttillskott - så hos mig får du holistisk hjälp för att skapa nya hälsosamma levnadsvanor för dig och dina djur! 

3 juni 2019 öppnade jag Hälsostugan i Storvik utanför Sandviken, hit välkomnar jag människor för friskvård och hälsocoaching, och hundar för friskvårdsbehandlingar! För hästar gör jag stallbesök, dagligt arbetsområde är ca 3 mils radie runt Storvik, men jag kan även åka längre, kontakta mig för mer info! 

Ridlektioner och Hästhantering

Jag erbjuder ridlektioner inom horsemanship, problemlösning, omskolning av travhäst till ridhäst, mental ridning och kroppsmedveten ridning. Jag håller enbart privatlektioner då jag anser att alla ryttare och hästar är olika och därmed behöver en individanpassad träning för bästa framgång. Jag brinner för att hjälpa ”fritidsryttaren” som inte har tävling som mål utan bara vill utvecklas och ha kul med sin häst. Jag kan även hjälpa dig med avsuttna ledarskapsträningar. 


Kurser

Jag har både fysiska kurser och distanskurser inom personlig utveckling, lymfmassage på häst eller hund.
Distanskurser beställer du enkelt här på sidan! 

Priser:

Friskvårdsbehandling av häst inom dagligt arbetsområde: 700 kr (25 kr mil tillkommer utanför arbetsområde)
Massage, Friskvårdsbehandling & Hälsocoaching för människa: 500 kr
Friskvårdsbehandling av hund: 500 kr
Ridlektion/ledarskapsträning inom dagligt arbetsområde: 350 kr

Oberon, scanning-analys-frekvensterapi (människa + djur): 1200 kr  (på plats samt på distans i form av hår/pälsanalys)

Oberon frekvensterapi - 500 kr (endast efter genomförd grundscanning) 
Den som har genomfört en analys hos mig får även ta del av prisvärda paketpriser på frekvensterapi! 

Alla priser inkl. moms, jag är ansvarsförsäkrad samt innehar F-skattsedel