Holistisk Hälsa

Jag friskvårdsbehandlar människor, hästar och hundar (Oberon frekvensterapi utförs även för katt + andra sällskapsdjur) ur en holistisk synvinkel, och jag använder mig av flera olika metoder för bästa möjliga resultat. Mina behandlingar anpassas helt efter individens behov. Jag eftersträvar balans, bra matvanor, bra näringsintag och ett bra mående såväl psykiskt som fysiskt - jag jobbar med helheten och ser detaljerna! 

Jag använder mig av aromaterapi, lymfmassage, lätt massage, stretching, akupressur, bodywork, bindvävsmassage, healing, magnetterapi och red light terapi. Samt Oberon bioresonans som är den stora nyheten för 2022! Jag har även kunskap om örtterapi och kosttillskott - så hos mig får du holistisk hjälp för att skapa nya hälsosamma levnadsvanor för dig och dina djur! 

3 juni 2019 öppnade jag Hälsostugan i Storvik utanför Sandviken, hit välkomnar jag människor för friskvård och hälsocoaching, och hundar för friskvårdsbehandlingar! För hästar gör jag stallbesök, dagligt arbetsområde är ca 3 mils radie runt Storvik, men jag kan även åka längre, kontakta mig för mer info! 

Ridlektioner och Hästhantering

Jag erbjuder ridlektioner inom horsemanship, problemlösning, omskolning av travhäst till ridhäst, mental ridning och kroppsmedveten ridning. Jag håller enbart privatlektioner då jag anser att alla ryttare och hästar är olika och därmed behöver en individanpassad träning för bästa framgång. Jag brinner för att hjälpa ”fritidsryttaren” som inte har tävling som mål utan bara vill utvecklas och ha kul med sin häst. Jag kan även hjälpa dig med avsuttna ledarskapsträningar. 


Kurser

Jag har både fysiska kurser och distanskurser inom personlig utveckling, lymfmassage på häst eller hund.
Distanskurser beställer du enkelt här på sidan! 

Priser:

Friskvårdsbehandling av häst inom dagligt arbetsområde: 700 kr 
Massage, Friskvårdsbehandling & Hälsocoaching för människa: 500 kr
Friskvårdsbehandling av hund: 400 kr
Ridlektion inom dagligt arbetsområde: 350 kr

Oberon, scanning-analys-frekvensterapi (människa + djur) -1200 kr  (på plats samt på distans i form av håranalys)

Oberon frekvensterapi - 500 kr (endast efter genomförd grundscanning) 

Alla priser inkl. moms, jag är ansvarsförsäkrad samt innehar F-skattsedel