Hyra Red light

För dig som bor i Storvik med omnejd finns möjligt att hyra en red light lampa för egenbehandling hemma, på dig själv, din familj eller dina djur! Red light är "kall laser" som laddar upp kroppens mitokondrier (cellens kraftstation) och påskyndar läkning! Den ökar även blodcirkulation, minskar svullnad, stumulerar läkning av nya och gamla ärr och hudproblem samt är milt smärtstillande. Red light är helt ofarlig att använda, du kan inte skada vävnad som andra starkare laserlampor kan göra. Du kan tryggt och säkert behandla hela familjen både en och två gånger om dagen! Snabbt, smidigt och effektfullt! 

Jag har två olika lampor för uthyrning!

Photizo vetcare (se ovan)

En smidig lampa som täcker lite större område, har både rött ljus och infrarött ljus (infrarött når djupare i kroppen). Starta den och den går i ca en halvminut vilket är en dos, sedan stänger den av automatiskt. Behöver du behandla ett större område så flyttar du den och startar på nytt. Superenkelt! 


Photonic light (se ovan)

Är en lite smidigare lampa i form som en tjock penna, perfekt för den som vill behandla på svåråtkomliga ställen eller på akupressurpunkter! En hel bok om förslag på akupressurpunkter medföljer under hyrperioden! Har du startat denna lampa så lyser den tills du stänger av den. 


Hyr 1 vecka för 450 kr

Hyr 2 veckor för 800 kr

Boka per mail: [email protected] eller via mina sociala medier :) 

Vill du hyra längre? Kontakta mig för prisförslag!

Hyresavtal skrivs och hämtning och lämning sker hemma hos mig i Storvik, alternativt i samband med hästbehandling. 
Det finns många studier gjorda på red light terapi, low level laser therapy, infrarött ljus - kärt barn har många namn, här är ett några studier:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24049929/

https://www.jstage.jst.go.jp/article/islsm/3/2/3_91-OR-12/_article/-char/ja/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/6633135/ (904 nm´s laser) 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3113823/