Oberon Resultat

Nu har jag hunnit jobba med Oberon ett bra tag och har hunnit få många fina resultat. Här delar jag med mig av några exempel på analyssvar och terapiresultat, listan kommer att uppdateras regelbundet, och om du har anlitat mig och är nöjd med resultatet får du mer än gärna dela några fina ord så att andra också vågar prova, maila mig! :)


Häst med ologiska hältor och muskelproblem, svarar ej fullt ut på massage eller veterinärbehandling. Har enligt Oberon Fästingrelaterade bakterier som cirkulerar runt i blod och lymfsystem och skapar inflammation. 


Häst med periodvis bakbenshälta, främst efter kalla perioder. Oberon visar inflammation i nerver och blodkärl i ländryggen och belastningar på ländryggkotornas diskar.


Hund med typiska tecken för noskvalster samt trötthet. Ingen förekomst av noskvalster hittas men däremot en irriterad nässlemhinna som reagerar på både mögel och pollen. Hunden behandlas på distans ett par gånger och blir väldigt pigg och glad.


Kvinna med envis raspig torrhosta utan andra sjukdomssymptom. Oberon visar inflammation i luftrörens slemhinna och bronker samt störande mögel. Dagligt intag av individanpassat frekvensmedel i 2 veckor och besvären avtog. Boostas regelbundet med frekvensmedel för att hålla besvären borta.


Kvinna med stor trötthet och där blodprover inte pekar på något specifikt. Oberon visar på igenslaggat lymfsystem, med andra ord, dåligt fungerande immunförsvar. Frekvensterapi görs och renande örtkur rekommenderas med mycket bra resultat, kvinnan har fått tillbaka sin energi.


Hund med upprepande nysningar. Oberon visar luftvägsvirus i nässlemhinna och luftstrupe pch struphuvud. Nysningar minskar efter frekvensterapi.


Äldre häst med stela leder behandlades några gånger på distans, gör glädjeskutt och är ovanligt pigg och framåt under ridtur efter detta.


Kvinna upplever underlivsproblem efter förlossning. Oberon visar inflammation i slidans slemhinna, svamp och bakterier som skapar obalans samt hormonell obalans i framförallt äggstockar. Rekommenderas kosttillskott och behandlas regelbundet på distans under ett par månader, besvären är nu borta.


Kvinna med stora smärtor i ländryggen och höft, och periodvis äkta ischias. Oberon visar stora belastningsproblem i ländkotornas diskar samt inflammation i ryggmärg å nervspinaler. Regelbunden frekvensbehandling håller smärta och besvär i schack och rörligheten har blivit mycket bättre.


Man med hjärtarytmier sedan 8 år tillbaka, har gjort alla tänkbara mätningar och undersökningar inom sjukvården men utan att en förklaring har hittats. Oberon hittar en bakterie på hjärtklaffarna som försvagar klaffarnas funktion. Efter 5 Frekvensterapi-sessioner, 2 omgångar frekvensmedel samt anpassade kosttillskott är hjärtarytmierna borta.

Kommentar från kunden: 

"Hej! Jag har haft hjärtarytmi i ca 8år, varit på olika undersökningar i sjukvården, svar: hittar inget fel,  en del får sådär, kan gå bort av sig själv, eller inte! Min sambo hade kontakt med Irene, jag provar jag med tänkte jag, som Irene skrev så gick jag och fick några behandlingar, och nu har jag inte känt nånting på ca 3 veckor 😃😃 TACK! " 


14 årig tjej sökte för ryggont och ständig trötthet. Har problem med bihålor och använder nässpray dagligen. Oberon visar belastningar på flertalet ryggkotor samt inflammation i bihålor och på näsans slemhinna, förekomst av flera luftvägsvirus samt dålig rening i lymfsystem. Övre luftvägar, ryggkotor plus lymfsystem behandlas på första besöket och knappt 2 veckor senare får jag veta att hon inte haft behov av nässpray en enda gång sedan behandlingen.


Ponny med trakeal kollaps har enligt Oberon långt gången infektion av adenovirus i strupen som påverkar både brosk och slemhinnans form och funktion. Utomlands är adenovirus ofta sammankopplat med trakeal kollaps, både på hund och häst men det verkar inte va information som har nått Sverige. Det är möjligt att regelbunden frekvensbehandling kan lindra symptomen i kombination med individanpassade tillskott.


Häst som samlar vatten och är stel och stram i sin kropp, känslig för pollen. Oberon visar igenslaggat lymfsystem samt spridd inflammation i kroppens olika slemhinnor, så som matsmältningssystem, urinvägar och luftvägar. Fysisk behandling med lymfmassage i kombination med frekvensterapi har bra effekt och hästen börjar minska i omfång, det återstår dock mycket arbete innan allt är i balans igen, men vi är på väg!


50 årig kvinna som inte har kunnat lyfta vänstra armen ovan axelhöjd på ett år, besök hos läkare och sjukgymnast har ej givit effekt. Analys i oberon av hela armen och överkroppen visar problem med blodcirkulation och nerver ut i den vänstra armen. Kvinnan får balanserande behandling för detta kl.15.00, ca kl. 22.00 samma kväll kommer ett meddelande om att hon nu kan lyfta sin arm högre än vad hon kunnat det senaste året. 


Fler historier kommer snart, titta gärna in här igen längre fram :)