Boka tid

Obs! Jag väntar mitt andra barn under sommaren 2024, den innebär att jag från och med juni går ner lite i arbetstid och framförallt tar en kort paus från fysiska behandlingar så som massage av människa, häst och hund. Webshopen hålls öppen, jag fortsätter med analyser, distansbehandlingar och rådgivning i mån av tid och ork under juni. Jag är ledig under juli-augusti och startar sedan upp lite smått från september igen. Det är ok att höra av sig för rådgivning och ev. analys/distansbehandling under mina lediga veckor, men jag kan inte utlova snabb hjälp. Böcker och distanskurser kommer skickas 2-3 dagar i veckan under juli-augusti.


Jag friskvårdsbehandlar människor, hästar och hundar, och med frekvensbalansering kan även alla däggdjur behandlas
Människor och hundar är välkomna hem till Hälsostugan i Storvik, du bokar enkelt en tid HÄR (OBS! Ny bokningssida från och med 2024-03-27, problem att boka? kontakta mig!)

För hästar gör jag stallbesök, mitt dagliga arbetsområde är ca 3 mils radie runt Storvik, men längre resor förekommer mot reseersättning, kontakta mig för att boka hästbehandling eller med förfrågan om jag kan komma till dig. Grundpris för hästbehandling inom dagligt arbetsområde är 700 kr, resa ingår. 

Oberon - hår/päls och mananalys på distans beställs här via hemsidan. Fysisk Oberonbehandling kan endast utföras på människa i dagsläget då jag har egna djur i hemmet där analysen samt behandling och balansering genomförs. Boka tid för människa på länken här ovan eller kontakta mig :)