Köpvillkor

Kontakta Mig
Vid frågor om din order, kurser eller annat gällande produkterna i denna webshop.
[email protected]

Priser
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Leveranssätt
Distanskurser levereras alltid och enbart via mail i PDF-format, alltså ingen papperskopia på pdf-böckerna skickas, du kan däremot själv skriva ut pdf-böckerna om du så önskar. Distanskurser skickas efter mottagen betalning om du inte har valt faktura. Böcker kan skickas per post (postnord) mot porto eller hämtas på Hälsostugan i Storvik. 

Jag försöker se till så att alla kurs- och bokbeställningar hanteras/skickas inom 48 timmar efter betalning är mottagen och registrerad, helgfria vardagar. Vid längre väntetid kontaktas du personligen. 


Betalningssätt

Faktura 14 dagar: Jag inför fakturabetalning på prov igen! Det togs tidigare bort pga. att många misskötte möjligheten att betala i efterhand när de köpte kurser, väldigt tråkigt för mig att behöva lägga värdefull tid på alla påminnelser och inkassokrav. Men i och med hälsoanalyserna som är en nyhet för 2022 så gör vi ett nytt försök och jag ber alla kunder att inte beställa något ni inte har för avsikt eller möjlighet att betala! Tack på förhand! 

SWISH: Swisha din betalning. Du hittar betalningsanvisningar i din orderbekräftelse. 

Betalning med Payson: Betalning sker enkelt och tryggt med Payson. Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik. Flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet sedan 2004. Läs mer här: www.payson.se


Ångerrätt
När det gäller distanskurser så kan du ångra köpet fram tills dess att materialet har skickats per mail till dig, har du redan fått kursmaterialet så kan beställningen inte ångras eftersom du då redan fått tillgång till hela materialet och jag inte kan ta tillbaka det. När det gäller hälsoanalyser kan köpet ångras fram tills dess att analysen har genomförts, jag meddelar dig via mail eller sms senast dagen innan som jag planerar att utföra din analys. Groddböcker kan skickas i retur inom 14 dagar från mottagandet och så länge boken fortfarande är i nyskick, du står för tur och returportot (får ej skickas mot postförskott) och bokens pris återbetalas när returen är mottagen och bokens skick godkänd. Om boken skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.


Återbetalningsskyldighet: (gäller vid köp av groddbok)

Jag ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för boken snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då jag tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Detta gäller groddböcker samt beställningar av Oberonanalyser som inte fullföljs. Distanskurser kan ej tas tillbaka när de väl har skickats till dig. 

Skydd av personuppgifter
Vid beställning skapar jag ett konto åt dig i min butik där jag lagrar och använder dina uppgifter i syfte att kunna fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av mig. Dina kontaktuppgifter i mitt system kan raderas när som helst, allt du behöver göra är att höra av dig och begära det! Jag delar inte dina uppgifter med någon tredje part. För kursbeställningar sparas din mailadress i deltagarregistret för att jag skall kunna maila dig eventuella kursuppdateringar som kan komma i framtiden. Uppdatera mig om du byter e-postadress. Jag kan komma att kontakta dig via mail eller telefon för mer detaljerad information när du beställer hälsoanalyser.


Företagsinformation
Hälsostugan i Storvik
Klockstigen 10
81231 Storvik