Oberon Frekvensterapi


Människa- Häst- Hund - Katt


Oberon biofeedback analyserar kroppens elektromagnetiska fält för att få fram svagheter, obalanser och belastningar i vävnader och organ. Programvaran är utvecklad under många år i Ryssland och används i hela världen. Oberon ställer inga diagnoser och behandlar inga sjukdomar, jag som terapeut ställer inga diagnoser och behandlar inga sjukdomar, men med hjälp av Oberon hjälper jag dig med dina symptom och besvär så att du får bättre mående både psykiskt och fysiskt i din vardag. 


Oberon kan till exempel ge svar på följande:

Varför du har ont i magen- är det pga. gluten eller kanske parasiter?

Varför är du alltid täppt i näsan? Kanske är det pga. av pollen, mögel, envisa virus, eller inflammation i nässlemhinnan?

Vad beror din ryggsmärta på? Är det nerver i kläm, problem med diskarna, inflammation i musklerna eller problem med bindväven?

Varför är du så trött jämt, har du parasiter i matsmältningsorganen som gör att ditt näringsupptag blir lidande, eller går du runt med låggradiga inflammationer orsakade av envisa virus och bakterier? 

Varför löper dina hormoner amok? Är det pga. obalans i äggstockarna, binjurarna, sköldkörteln eller hypotalamus? Hänger dina hormonproblem ihop med obalans i lymfsystemet eller med tarmen? 


Oberon kan hjälpa oss att se exakt vilka mikroorganismer som stör och vart, vilken del av lymfsystemet som renar dålig, vilka ryggkotor som är under störst belastning och mycket mycket mer!


När vi vet vart problemet sitter kan vi rikta balanserande och stärkande terapi mot rätt område direkt för att lindra symptomen.


Alla däggdjur kan ta emot frekvensterapi, jag fokuserar på människa, häst, hund och katt, men är öppen för nya utmaningar, kontakta mig!


Det är exakt samma analys och terapi oavsett om du kommer till mig i Storvik på fysiskt besök eller om du skickar ett hårprov till mig via post. Den enda skillnaden är att vid ett fysiskt besök scannar vi dig direkt på plats och vid en håranalys scannar jag ditt hårprov, analyssvaret blir detsamma, och terapi kan även utföras på distans.

Jag kan just för stunden tyvärr inte ta emot djur för fysiska besök i brist på lämplig lokal, endast människa, däremot är du som djurägare välkommen att sitta med när hårprovet av ditt djur analyseras!

Jag säljer inga produkter förutom individanpassade frekvensmedel, och har inga samarbeten med några leverantörer, jag är helt oberoende i mina rekommendationer, och tjänar inte en krona på de tillskott du bestämmer dig för att eventuellt prova. 

Du förbinder dig inte till någonting genom att beställa en Oberonanalys hos mig. Du är alltid välkommen på uppföljande frekvensterapier hos mig efter din analys, tillsammans kan vi sätta upp en plan som passar både dina behov och din ekonomi. Men det är helt och hållet upp till dig hur och om du vill gå vidare efter en analys. Jag finns alltid här för dem som vill ha min hjälp :)


Uppföljande frekvensterapi efter genomförd grundanalys 

Den som genomför en Oberonanalys hos mig har rätt att ta del av olika paketpriser och erbjudande för frekvensterapi, både på plats och distans. Enstaka terapisessioner kostar alltid 500 kr efter en första genomförd grundanalys.OBS! Pågående medicinering och homeopatisk behandling kan påverka mätvärdena, om möjligt, avvakta med att skicka analys tills kuren är avslutad, om det ej är möjligt, notera det på orderformuläret så jag vet om det! Jag utför inga analyser och frekvensbehandlingar på gravida/dräktiga individer, eller i syfte att behandla allvarliga sjukdomar, så som cancer, epilepsi, diabetes och anmälningsskyldiga sjukdomar. Jag behandlar heller inte barn under 8 år.