Holistisk Hälsa

Jag friskvårdsbehandlar människor, hästar och hundar ur en holistisk synvinkel, och jag använder mig av flera olika metoder för bästa möjliga resultat. Mina behandlingar anpassas helt efter individens behov. Jag eftersträvar balans, bra kostvanor, bra näringsintag och ett bra mående såväl psykiskt som fysiskt - jag jobbar med helheten och ser detaljerna! 

Jag använder mig av aromaterapi, lymfmassage, lätt massage, stretching, akupressur, pain point release, bodywork, myofascial release, healing, magnetterapi och red light terapi. Jag har även kunskap om örtterapi och kostillskott - så hos mig får du holistisk hjälp för att skapa nya hälsosamma levnadsvanor för dig och dina djur! 

3 juni 2019 öppnade jag Hälsostugan i Storvik utanför Sandviken, hit välkomnar jag människor för friskvård och hälsocoaching, och hundar för friskvårdsbehandlingar! För hästar gör jag stallbesök, dagligt arbetsområde är ca 3 mils radie runt Storvik/Sandviken, men jag åker även på längre behandlingsresor, kontakta mig för mer info! 

Ridlektioner och Hästhantering

Jag erbjuder ridlektioner inom horsemanship, problemlösning, omskolning av travhäst till ridhäst, mental ridning och kroppsmedveten ridning. Jag håller enbart privatlektioner då jag anser att alla ryttare och hästar är olika och därmed behöver en individanpassad träning för bästa framgång. Jag brinner för att hjälpa ”fritidsryttaren” som inte har tävling som mål utan bara vill utvecklas och ha kul med sin häst. Jag kan även hjälpa dig med avsuttna ledarskapsträningar.  

Kurser

Jag har både fysiska kurser och distanskurser inom personlig utveckling, lymfmassage på häst (snart även hund) och aromaterapi för hemmabruk. Distanskurser beställer du enkelt på min webshop! Jag anordnar även temakvällar där vi diskuterar holistisk hälsa inom olika områden. Följ mig på facebook för aktuella arrangemang!  

Priser:

Friskvårdsbehandling av häst inom dagligt arbetsområde: 600 kr 
Massage, Friskvårdsbehandling & Hälsocoaching för människa:  350-500 kr
Friskvårdsbehandling av hund: 400 kr
Ridlektion inom dagligt arbetsområde: 350 kr

Alla priser inkl. moms, jag är ansvarsförsäkrad samt innehar F-skattsedel 

Jag finns på Facebook!


Kontakta mig på:
is.aromaterapi@outlook.com 
eller via Facebook!