Villkor

Följande gäller för bokade behandlingar för människa och häst:

Vid akuta tillstånd, vänd dig ALLTID till sjukvården/veterinärvården, mina behandlingar fungerar ofta bra som komplement i ditt/ditt djurs tillfrisknande men ska inte ersätta ordinarie läkarvård/veterinärvård. 

 Jag behandlar inte gravida/ammande kvinnor och heller inte dräktiga/digivande hästar. Det är ditt ansvar att upplysa mig om sådant. 

Om du eller din häst går under medicinsk behandling, så är det ditt ansvar att rådfråga din läkare/veterinär om mina behandlingar är lämpliga. 

Jag vill att hästen är torr, borstad samt har rengjorda hovar för att jag ska kunna utföra behandlingen.

 Jag följer Alternativvårdslagen, vilket innebär att jag inte behandlar gravida (och ammande pga den utrensande effekten) och barn under 8 år. Jag behandlar heller inte sjukdomar i sig så som cancer, epilepsi, diabetes eller smittsamma sjukdomar som anses samhällsfarliga ( t ex polio, hepatit A och B, infektion av HIV etc) 

 

Vid ridlektion:

Du ansvarar själv för att din och din häst utrustning är av bra kvalité ur säkerhetssynpunkt. Hjälm under mina ridlektioner är ett krav! Du ansvarar själv för att ha en olycksfallsförsäkring, medverkande på mina lektioner och kurser sker på egen risk.

 

Övriga Villkor: 

Avbokningar
Avbokning skall ske senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras halva kostnaden för behandlingen!
Om du inte dyker upp till din bokade tid så faktureras hela behandlingskostnaden + ev. reseersätning.

 

Betalning

Behandlingar faktureras med 30 dagars betalningsvillkor, påminnelseavgift tillkommer vid försenad betalning. Faktura som fortfarande är obetald efter 2 påminnelser efter förfallodatum skickas vidare till inkasso.
Möjlighet att direktbetala via Swish finns! Kurser betalas i förskott via swish eller förskottsfaktura á 10 dagar. 

 

Paketpriser

Alla paketpriser faktureras efter den första behandlingen, du har 30 dagar på dig att betala. Inga pengar ges tillbaka om du bestämmer dig för att avbryta behandlingen mitt i, däremot kan du överlåta dina resterande behandlingar till
 t ex en familjemedlem. Vid ev. avbokningar av enstaka behandlingar i ett paketpris har du 1 månad på dig att boka en ny för att den skall räknas till den ursprungliga fakturan, annars faktureras och tillkommer aktuellt pris för enstaka behandlingar. 

Faktura
Invändningar mot fakturor skall göras inom 5 dagar från fakturadatum! 

 

Ångerrätt

Vid beställning av distanskurser i webshopen kan beställningen endast ångras fram tills dess att materialet är skickat till dig, därefter går det inte att avbryta beställningen då du redan fått tillgång till allt material. 

 

 

 

Anmäl dig till mitt Nyhetsbrev på denna länk:

http://eepurl.com/dheNhH

(Håll koll utifall det hamnar i din skräppost)

 

 

 Läs mina Villkor för bokning och betalning Här! 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)