Syhörnan

 

Jag har alltid gillat att pyssla, laga och hitta på egna lösningar! Det är något speciellt med att kunna använda någon som man själv skapat eller lagat istället för att kasta!

 

Jag kan hjälpa dig med följande:


Nyproduktion i biothane, ett mycket populärt material för häst och hundägare. Plastövedragen nylon som tål både väta och kyla, och som enkelt kan tvättas i tvättmaskinen, diskamskinen eller för hand med vatten och såpa. Jag har bland annat tillverkat: hundkoppel, tyglar, ledrep, stigläder, tömmar, seldelar, reflexprodukter, träns, axelremmar, bälten och mycket mer! Jag syr för hand med hållbar sadelmakarsöm och stark polyestertråd i olika färger. 

Lagningar av skinn och läderprodukter:
Lagar, syr om och byter t ex sömmar på: träns, sadelgjordar, hundhalsband, barfotaboots för häst, bomlösa sadlar, läderskärp, väskor etc. Jag syr med lintråd anpassad för läder och skinn. Obs! Jag har ej nytt läder/remmar på lager, men har ibland bättre begagnade delar att ersätta trasigt med.

Större lagningar av sadlar, skor, selar etc. överlåter jag till utbildade sadel-skomakare. 

Lagningar av tygprodukter
Lagar och lappar eller syr om: hästtäcken, benskydd, väskor, skyddsöverdrag etc.

 

Jag syr både för hand och med maskin!

 

Lämna trasiga grejer till mig! 

Jag tar gärna emot trasig utrustning som du tänkt slänga, t ex hästtäcken som är för trasiga för att laga - jag kan använda dem till att lappa andra täcken eller plocka spännen från dem! Eller träns, tyglar, hjälptyglar och sadelgjordar som har hela och funktionella spännen och ringar. Eller varför inte trasiga väskor, stuvbitar av tyg etc. Jag försöker alltid att i första hand återbruka gammalt istället för att köpa nytt.

Priser på lagningar: FRÅN 120 kr, beroende på materialåtgång och tidsåtgång. Maila mig bild och önskemål så ger jag prisförlag! 

Priser på biothane är olika eftersom produkterna kan specialbeställas, maila mig gärna för info! 

 

is.formgivning@outlook.com

Anmäl dig till mitt Nyhetsbrev på denna länk:

http://eepurl.com/dheNhH

(Håll koll utifall det hamnar i din skräppost)

 

 

 Läs mina Villkor för bokning och betalning Här! 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)