Om mig

Jag heter Irene, är född 91 och bor i Sandviken, Gävleborgs län, med sambo och 2 katter. Jag har alltid haft ett stort hästintresse och har idag 2 hästar, en storhäst som både rids och körs samt en shetlandsponny som körs. Jag har även ett stort intresse för hur kroppen fungerar och vad den behöver för att hålla sig frisk och stark. Studerande och kunskapssökande tar upp stor del av min fritid, man kan aldrig bli fullärd och jag försöker att alltid ha ett öppet sinne för både ny och gammal kunskap som finns att tillgå!

Jag studerar alltid något nytt ämne och jag utvecklar mina behandlingsmetoder i samma takt! Jag har i skrivande stund gått utbildningar, kurser samt tagit egenstudier inom följande områden:Inriktning Häst
Dilpomerad Ridledare via SIF
Dipomerad Aromaterapeut
Djurkommunikation
Healing
Foderlära
Grundläggande massage och muskellära
Anatomi/fysiologi
Hovslagarlärling
Lymfmassage
Bindvävsmassage
Materson method 

 

Inriktning Människa
Aromaterapi
Healing
Grundläggande näringslära
Psykologi
Grundläggande traditionell kinesisk medicin
Andlig Coaching (ABS-coaching)
Coaching
Vägledning med orakel och tarotkort
Anatomi/Fysiologi
Bindvävsmassage 

Jag jobbar med utgångspunkten att hela kroppen måste vara i balans för att kunna läka, att enbart symptomlindring i längden inte löser några problem utan att problemen ofta återkommer.

Parallellt med mina häststudier så har jag utbildat mig inom Grafisk formgivning och visuell kommunikation på högskolenivå. Jag har alltid haft stort intresse för att jobba med händerna, teckna, måla, färg och form. Jag hjälper gärna både företag, föreningar och privatpersoner med trycksaker, logotyper, bildbehandling etc. Jag är van att jobba på distans och mot deadline, så jag hjälper er gärna oavsett vart i landet ni bor! 

 

Anmäl dig till mitt Nyhetsbrev på denna länk:

http://eepurl.com/dheNhH

(Håll koll utifall det hamnar i din skräppost)

 

 

 Läs mina Villkor för bokning och betalning Här! 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)