Om mig

Jag heter Irene, är 26 år och bor i Sandviken, Gävleborgs län, med sambo och 2 katter. Jag har alltid haft ett stort hästintresse och äger idag ett kallblodssto som jag både rider och kör. Jag har även ett stort intresse för hur kroppen fungerar och vad den behöver för att hålla sig frisk och stark. Studerande och kunskapssökande tar upp stor del av min fritid, man kan aldrig bli fullärd och jag försöker att alltid ha ett öppet sinne för både ny och gammal kunskap som finns att tillgå!

Jag studerar ett flertal kurser varje år och utvecklar mina behandlingsmetoder i samma takt! Jag har i skrivande stund gått utbildningar och kurser inom följande områden:Inriktning Häst
Ridledare via SIF
Aromaterapeut
Djurkommunikation
Healing
Foderlära
Grundläggande massage och muskellära
Anatomi/fysiologi
Hovslagarlärling
Lymfmassage

 

Inriktning Människa
Aromaterapi
Healing
Grundläggande näringslära
Psykologi
Grundläggande traditionell kinesisk medicin
Andlig Coaching (ABS-coaching)
Vägledning med orakel och änglakort
Anatomi/Fysiologi
 

Jag jobbar med utgångspunkten att hela kroppen måste vara i balans för att kunna läka, att enbart symptomlindring i längden inte löser några problem utan att problemen ofta återkommer.

 

Parallellt med mina häststudier så har jag utbildat mig inom Grafisk formgivning och visuell kommunikation på högskolenivå. Jag har alltid haft stort intresse för att jobba med händerna, teckna, måla, färg och form. Jag hjälper gärna både företag, föreningar och privatpersoner med trycksaker, logotyper, bildbehandling etc. Jag är van att jobba på distans och mot deadline, så jag hjälper er gärna oavsett vart i landet ni bor! Sedan hösten 2016 jobbar jag även med nyproduktion och renoveringar/lagningar i biothane-material, en typ av plastad underhållsfri nylon!   

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)