Behandlingar för Människa

På min mottagning i Sandviken kan jag hjälpa dig med följande symptom och tillstånd:
Spänningshuvudvärk
Muskelsmärta
Svullnader
Stelheter
Ojämnheter
Infektionskänslighet
Blockeringar och cirkulationsstörningar
Stress och oro

 


Massage & Kroppsliga behandlingar

Behöver du hjälp med din kropp?
Att minska värk, öka rörlighet och få bättre hållning?
Jag hjälper dig!

Jag har under de senaste åren studerat och utbildad mig inom flera olika typer av behandlingsmetoder och har utefter det skapat mina egna effektiva metoder. Det enda du behöver göra är att boka en tid, när du väl är på plats så skräddarsyr jag en behandling som passar just dina behov! En behandling kan bestå av en mix av aromaterapi, massage, bindvävsmassage och healing. Jag fokuserar på att balansera din kropp så att du känner dig mjukare, mer balanserad och framförallt mindre stressad och gladare i sinnet, jag fokuserar på helheten! 

 

Hälsoinspirerad coaching!

- För dig som vill få hjälp till att starta ett hälsosammare liv, som vill få en starkare självkänsla och utveckla din förmåga att våga lita på din egen magkänsla. 

Utöver hundratals timmar av egna studier inom diverse kropp-och hälsorelaterade ämnesområden så har jag även gått kurser inom aromaterapi, anatomi, fysiologi, kinesisk medicin, coaching, psykologi, muskellära, näringslära med mera.

Med denna kunskap i bagaget vill jag nu hjälpa ännu fler, jag märker att behovet finns då mail och telefonsamtal där människor ber om råd hela tiden ökar. Av den anledningen erbjuder jag nu Hälsorådgivning! Kom till min behandlingslokal med dina frågor och funderingar och få hälsoinspirerad coaching! Skall ej jämföras med ett läkarbesök och skall heller inte användas istället för läkarvård, vid tillstånd som kräver det. Jag coachar dig utifrån min kunskap, du ansvarar själv för vad du gör med informationen. 

Boka och se aktuellt pris här: https://boka.se/irenesalander/info

 

 

Tarot-coaching - på distans

Ibland behöver man lite andliga råd, stöd och vägledning i både stora och mindre frågor. Jag kan hjälpa dig med detta då jag erbjuder vägledningar där jag lägger olika typer av orakel, tarot- och änglakort som ger dig positiva och uppmuntrande råd. I mina kort behöver du aldrig vara rädd för att dåliga och skrämmande saker ska komma upp, orakel och änglakort visar bara positiva och kärleksfulla budskap. 
Du beställer enkelt Tarot-coaching på distans via min webshop, vägledningen levereras sedan som PDF till din mail. 
 http://www.irenesalander.webshoponline.se/

 

Jag följer Alternativvårdslagen, vilket innebär att jag INTE behandlar:

*Gravida och ammande MED Aromaterapi pga den möjligt utrensande effekten, gravida och ammande kan jag ISTÄLLET hjälpa med bindvävsmassage, red light, avstressande healingmassage och coaching så länge du inte lider av cancer, epilepsi, diabetes eller smittsamma sjukdomar.
*Jag behandlar inte barn under 8 år, och inte barn/ungdom under 18 utan förälders medgivande.
*Jag behandlar heller inte sjukdomar i sig så som cancer, epilepsi, diabetes eller smittsamma sjukdomar som anses samhällsfarliga ( t ex polio, hepatit A och B, infektion av HIV etc) 

 Anmäl dig till mitt Nyhetsbrev på denna länk:

http://eepurl.com/dheNhH

(Håll koll utifall det hamnar i din skräppost)

 

 

 Läs mina Villkor för bokning och betalning Här! 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)