Behandlingar för Människa

Jag kan hjälpa dig med följande symptom och tillstånd:
Spänningshuvudvärk
Muskelsmärta
Svullnader
Stelheter
Ojämnheter
Infektionskänslighet
Blockeringar och cirkulationsstörningar
Stress och oroJag följer Alternativvårdslagen, vilket innebär att jag inte behandlar gravida (och ammande pga den utrensande effekten) och barn under 8 år. Jag behandlar heller inte sjukdomar i sig så som cancer, epilepsi, diabetes eller smittsamma sjukdomar som anses samhällsfarliga ( t ex polio, hepatit A och B, infektion av HIV etc) 

 

Massage

 

MÄNNISKA 


AROMAMASSAGE (klickbar länk)

AROMAMASSAGE + RED LIGHT (klickbar länk)

HEALINGMASSAGE (mer info kommer sommaren 2017)

MUSKELBALANSERING (mer info kommer somamren 2017)

Jag vidareutbildar mig just nu och fler behandlingsmetoder för människa kommer under 2017! 

 

Vägledning med Orakel, Tarot- och Änglakort

 

Ibland behöver man lite råd, stöd och vägledning i både stora och mindre frågor. Jag kan hjälpa dig med detta då jag erbjuder Vägledningar där jag lägger olika typer av orakel, Tarot- och änglakort som ger dig positiva och uppmuntrande råd. I mina kort behöver du aldrig vara rädd för att dåliga och skrämmande saker ska komma upp, orakel och änglakort visar bara positiva och kärleksfulla budskap. Du kan välja att, baserat på din fråga, få ett kort draget för en mindre summa eller en hel vägledning med upp till 12 kort.
Du beställer enkelt via min webshop http://www.irenesalander.webshoponline.se/
Under sommaren 2017 börjar jag även med fysiska vägledningar där du är välkommen till min massagelokal för din vägledning. 

 

ZytoScanning


Tillgänglig fram till 2017-07-05, därefter tar jag en paus med ZytoScanningarna. 

Trött på att lägga ut dyra pengar på naturläkemedel och tillskott som du tror att du behöver efter att ha läst om olika bristsymptom, men efter avslutad kur inte känner någon skillnad överhuvudtaget? Mer än ekot på kontot? 

Till mig kan du komma och göra en ZytoScanning med hjälp av en ZytoCompass! ZytoCompass är en liten handkontroll som kopplas till en dator med speciell programvara. För att genomföra en scanning lägger du helt enkelt en hand på denna handkontroll, via programvaran väljer jag vilken typ av produkter vi ska scanna dig mot och startar sedan. En scanning tar mellan 2-5 minuter och mäter 76 olika funktioner i din kropp, varje kroppsfunktion har en viss frekvens (vibrerande cellenergi) när den fungerar korrekt. Programvaran skickar dessa frekvenser via handkontrollen till din kropp och vill ha samma frekvens i gensvar. När något i din kropp inte fungerar fullt ut svarar kroppen med en felfrekvens, den felfrekvensen registreras (t ex dålig matsmältning, brist på enzymer, för mycket stress etc) och sedan testat olika produkter som finns i programvarans bibliotek mot din kropp för att hitta en matchning på just den typen av produkt som din kropp skulle må bättre av. I mitt bibliotek finns allt från vitamin och mineraler, till enzymer, probotika och rena örttillskott. Efter scanningen får du se personliga resultatrapport på mailen samt att du får tips från mig om vart du hittar de produkter som kommit upp i din matchning.

En Zyto scanning ställer inga diagnoser eller behandlar några sjukdomar, det är "bara" en frekvensmätning av din kropps eventuella behov av näringsämnen. 

Jag säljer inga tillskott överhuvudtaget och kommer aldrig att göra det heller. Jag vill att du som kund ska känna att jag är oberoende av märke när jag ger dig rekommendationer, jag tipsar dig om produkter som jag vet är rena och effektiva, men jag kommer aldrig att tjäna en enda krona på de tillskott som du väljer att köpa. 


Pris för ZytoScanning tillsvidare: 200 kr inkl moms
Eller 100 kr när den kombineras med en Massagebehandling. 

 

 Bild lånad från google

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)