Kurs

Grundkurs i tarot, orakel och änglakort

En halvdagskurs för dig som är nyfiken och nybörjare på tarot, orakel- och änglakort! Vad är det, hur funkar det och hur gör man?

På denna trevliga lilla halvdagskurs går vi igenom vad dessa kort är, hur de är tänkta att användas, hur man tolkar dem, hur man lägger kort för sig själv och andra. Vi tränar även lite praktiskt på att dra kort och tillsammans lär vi oss tolka dem.

Du behöver ingen kortlek - du får låna av mig! Har du en egen får du hemskt gärna ta med den, har du ingen så kommer du få många tips på hur du ska tänka om du vill köpa en egen.

Vill du anordna en sådan här kurs för dina vänner och bekanta? Kanske kan vi vara hemma hos dig? Hör av dig så kollar vi på datum! Som tack för att du ordnar lämplig lokal/rum och ordnar lite lättare mat eller fika till alla så är din kursplats gratis!

Deltagare 4-6 deltagare

Pris: grundpris 499 kr per deltagare, ev. reseersättning á 25 kr mil kan tillkomma beroende på vart vi ska hålla till

Intresserad? Hör av dig! Pm eller mail [javascript protected email address]


Vill du arrangera en sån här kurs hemma hos dig för dina vänner?
Allt som krävs är tillgång till toa, bra parkeringsmöjligheter och ett rymligt bord där vi kan sitta tillsammans. Jag ser gärna att du som arrangör vill ordna lite fika eller lättare mat till oss som avslut då många uppskattar att i lugn och ro få sitta och prata om vad som tagits upp under kursen, dela erfarenheter och bara vara social för en stund. Som tack för att du ordnar detta så är din kursplats gratis! 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)