Kurs Aromaterapi för Människa

 Vill du lära dig mer om aromaterapi? Hur du kan använda eteriska oljor i vardagen? Då kan jag hjälpa dig!  

Jag erbjuder en egenkomponerad distanskurs i Aromaterapi för hemmabruk-för människa, en 102 sidor lång mailkurs i PDF-form som även har kursforum på Facebook. Inga träffar, det spelar ingen roll vart du bor i världen så länge du har internetuppkoppling och en mailadress.

Du får lära dig följande:
Aromaterapins grunder och lite historia, vad eteriska oljor och hydrolater är, hur man använder dem på ett säkert sätt, presentation av 11 eteriska oljor och massor av recept och tips och tricks på HUR du kan använda dessa oljor! Vi går även igenom lite grundläggande anatomi och fysiologi och skillnaden mellan skolmedicinens syn på kroppen och den kinesiska medicinens syn på kroppen.

Detta är en kurs för hemmabruk, inte en yrkesutbildning. Möjlighet att få diplom finns genom att delta i ett mindre teoretiskt prov sista kursveckan.


Längd: Starta när du vill och läs i din egen takt! 

Tillvägagångssätt: Inom 48 timmar efter din beställning/betalning skickas kursmaterialet per mail, det består av en 102 sidor lång PDF-bok. Läs i din egen takt och diskutera gärna dina frågor med både mig och dina kurskamrater i det frivilliga forumet på Facebook där även ytterligare material publiceras. Har du inte Facebook? Ingen fara, du kan få tillgång till samma material och support via mail! 

OBS! Detta är samma kurs som Häst och Hästägare-kursen, dock utan informationen som handlar om häst :) 

Denna kurs var tidigare uppdelad i 8 veckors kursbrev och skickades varje måndag. Från och med 2016-11-25 kommer hela kursboken att skickas till dig efter din beställning och du kan läsa innehållet helt i din egen takt! 

 

 

 

OBS! 
Kursen sker helt digitalt och du får allt material skickat till dig via mail.
Alltså ingen papperskopia på veckobreven.

 

För mer info eller anmälan - maila gärna :)
is.aromaterapi@outlook.com 

 

Kursen beställer du enkelt här
http://www.irenesalander.webshoponline.se/

 

Anmäl dig till mitt Nyhetsbrev på denna länk:

http://eepurl.com/dheNhH

(Håll koll utifall det hamnar i din skräppost)

 

 

 Läs mina Villkor för bokning och betalning Här! 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)